Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
[B][COLOR="lime"][FONT="Courier New"]vozi se plavusa autobusom, iza nje sede dva muskarca i govore joj:
- Ajde pokazi nam sise i dacemo ti 50E..
A ona ce na to:
- Dajte mi 100E pa cu da vam pokazem gde sam operisala slepo crevo.
Oni na to pristanu, daju joj 100E i kazu:
- Ajde pokazi?
U tom trenutku se autobus zaustavlja ispred bolnice i plavusa im kaze:
- Evo u ovoj bolnici..[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR="lime"][FONT="Courier New"]Dovela zena sina u policiju i kaze policajcu:
Gospodine,ja bih htela sina da dam da radi u policiju.
-Sto jel imate neki specijalni razlog?
-Da,mnogo je glup!
-Kako to?
-Dokazacu vam,samo slusajte i cutite,sine idi tamo kod onog drveta(napolju),i vidi da li sam tamo.
Sin ode i vrati se i kaze:Ne,nisam te video.
Kaze zena policajcu:
Eto,vidite kako je glup.
-Jest' vala,mog'o je da pogleda kroz prozor.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR="lime"][FONT="Courier New"]Usred vrućeg ljetnog dana vidi Mujo fontanu i odluči se okupati u njoj gol dok nitko ne gleda. Uzeo on i sapun sa sobom.
Naišle tri plavuše, a Mujo se pretvara da je kip. Skamenio se, a sapun stavio u usta.
Plavuše se također odluče okupati. Tako se one svuku i uđu u fontanu.
Jedna vidi sapun u Mujinim ustima, potegne Muju za onu stvar, a on ispljune pola sapuna.
Dođe druga plavuša i potegne Muju za onu stvar, a on ispljune i drugu polovicu sapuna.
Došla i treća na red pa i ona potegne Muju, a sapuna nigdje. Potegne još par puta i veselo veli drugim plavušama:
- "Gle ja sam dobila tečni sapun!"[/FONT][/COLOR][/B]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.