Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Vicevi :)

Re: Vicevi :)

-Mali, gdje ti je tata?
-Pao u bunar prije sedmicu dana!
-Ajoj, pa kako mu je?
-Sad mu je vec bolje. Juce se prestao derati.

Mujo dobio prvog sina,nazvao ga Sifa,Mujo dobio drugog sina,nazvao ga Sifa,Mujo dobio treceg sina,nazvao ga Sifa.Sacekao muja jedno 5 godina da malo porastu,pa kaze Sifo daj pivu,ono 3 pive..

Zove radnik svog šefa:

Radnik: Halo šefe, danas neću moći da dođem na posao, uhvatio me neki grip, ne mogu da se pomerim iz kreveta.
Gazda: Ništa, ti nemoj da dođeš na posao i dobijaš otkaz.
Radnik: Pa kako da dođem kada ne mogu da ustanem, oborilo me i nema šanse!?
Gazda: Znaš šta, da ti preporučum ja nešto... ja tako kada mi nije dobro, ja lepo odem kod moje žene, ona me zadovolji i kao nov sam!
Radnik: Dobro šefe, pokušaću.

2 sata kasnije....

Radnik: Halo šefe, evo dolećem na posao uspeo onaj tvoj savet, mnogo ti hvala! E da....mnogo ti bre lepa kuća!

:D

Dobar adkins :D

Zasto se Sasa Matic ne igra zmurke?
Ne moze nikog da nadje :D

Koja je razlika izmedju plavuse i ves masine?
- Kad napunis ves masinu, ona ne trci za tobom.

Ovaj Mladen sve pokupi od mene sa fejsa pa pravo na forum :D

Inače, ljubimac Saše Matića je slepi miš. :D

Uzela zena od muza auto da ide na posao.
- Kada se vratila s posla zatekne muza kod kuce kako sjedi i gleda TV, i kaze mu:
- Ljubavi, imam jednu dobru i jednu losu vest.

Muz: Ok, ajde onda da cujem prvo tu dobru vest?
Zena: Imas dobar airbag u auto. :D

Otišao Mujo u padobrance i treba da skoči po prvi put pa kaže svom komandantu:
- Sanjao sam sinoć moju tetku i ona mi je rekla da mi se padobran neće otvorit’.
- De ne lupetaj Mujo!, evo ti moj padobran, ako ne vjeruješ da će se tvoj otvoriti.
Skoči Mujo i padobran se otvori, kad proleti nešto pored njega i viče:
- Mujooo...! ****m ti tetkuuuuuu...! :D

Evo jedan vic do jaja. :D

Bio jedan brod negde na okean i potopio se i samo ostali zivi: Rus, Amerikanac i Crnogorac, i u blizini bilo neko pusto ostrvo, i oni dosli na to ostrvo, ogladneli, i poceli da pecaju, i Rus upeca zlatnu ribicu, i ona kaze:

- Posto je vas trojica, ja mogu samo 3 zelje da ispunim, znaci svakom po jednu zelju.

I Rus kaze, "aha super, da razmislim ... Aj ti mene vrati u Rusiji", i ono boom i Rus se pretvori u Rusiju.
- Amerikanac kaze "E onda vrati i mene u Ameriku", i ono boom, i Amerikanac se pretvori u Ameriku.

- I Crnogorac ostao sam, kulira onako, lezi, odmara se i kaze ... "Aj molim te, vrati mi onu dvojicu da mi ne bude dosadno" :D

Last edited:

Pokvarila se kanalizacija i dolazi majstor sa šegrtom da popravi stvar. Otvore šaht, a on pun govana. A majstor ni pet ni šest, nego uskoči do pojasa u govna i kaže šegrtu:
• Dodaj mi baterijsku lampu!
Mali mu doda, a majstor zaroni i nema ga minutu. Kad je izronio, povika:
• Mali, daj ključ 18!
Šegrt mu doda ključ, a ovaj opet zaroni. Nakon minute izroni i kanalizacija počne polako da otiče. Izlazi majstor ponosno iz šahta i govori šegrtu:
• Uči mali, uči, inače ćeš cijeli život ključeve dodavati!

Evo najbolji vic na svetu :D

Idu dve babe ulicom, jedna zaboravi da dise i umre :D

12359990_1172100382818196_4621800441025134091_n.jpg

Back