Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Vase aktivnosti

Re: Vase aktivnosti

riste nisi bas dobro razumeo moj post. Ja imam treninge ponedeljak, sreda, petak 2h veslanje i tegovi u teretani i vikend 4h po 2h veslanje i 2h tegovi ;) Jedem ko stoka, unosim mng kalorija, pijem sirutku svaki dan zbog proteina.

Pozic

Sa bobanom se slazem 100% , sve sto je rekao je tacno.Da li ste znali da misici ne rastu kada vezbate,vec kada se odmarate ?? Na primer,ako danas i sutra vezbas,prekosutra odmaras,prekosutra ce da ti rastu misici,a ne danas i sutra :) (primer)...
Riste koje si godiste ti :D ?

Sa bobanom se slazem 100% , sve sto je rekao je tacno.Da li ste znali da misici ne rastu kada vezbate,vec kada se odmarate ?? Na primer,ako danas i sutra vezbas,prekosutra odmaras,prekosutra ce da ti rastu misici,a ne danas i sutra :) (primer)...
Riste koje si godiste ti :D ?

To je prica sa svim,prvo isforsiras misic,onda se najedes,i dok odmaras on raste. :)

A to sta vi drvite qrac po 2-3h u teretani samo vi znate,po pola sata - 40 minuta za svaki deo tela je i vise nego dovoljno.

Recimo biceps,ako budes biceps odmarao 5 min izmedju serija,nece se upaliti ceo dan da radis,ali pravi izmedju serija pauzu 1 min i onda ce da plane za 5 min :)

Sve je to tacno.Meni je trebalo doterana linija,i uopste nisam isao u teretanu ili nesto,jer mi nisu potrebni misici,nego linija lepa.Radio sam 3x50 trbusnjaka na dan i sklekova po 10 i 10ak cucnjeva.
Ujutru - 50trbusnjaka + 10sklekova + 10cucnjeva
U toku dana - 50trbusnjaka + 10sklekova + 10cucnjeva
Uvece(Ne previse kasno!) - 50trbusnjaka + 10sklekova + 10cucnjeva
Rezultati ??
- Rezultati su SJAJNI !! Malo jos neka dijetica,ali ne ono nista da ne jedes,nego ne pepsi,coca cola,cipsevi itd,i smrsao sam za 1 mesec,i doterao liniju super :)!!

Sve je to tacno.Meni je trebalo doterana linija,i uopste nisam isao u teretanu ili nesto,jer mi nisu potrebni misici,nego linija lepa.Radio sam 3x50 trbusnjaka na dan i sklekova po 10 i 10ak cucnjeva.
Ujutru - 50trbusnjaka + 10sklekova + 10cucnjeva
U toku dana - 50trbusnjaka + 10sklekova + 10cucnjeva
Uvece(Ne previse kasno!) - 50trbusnjaka + 10sklekova + 10cucnjeva
Rezultati ??
- Rezultati su SJAJNI !! Malo jos neka dijetica,ali ne ono nista da ne jedes,nego ne pepsi,coca cola,cipsevi itd,i smrsao sam za 1 mesec,i doterao liniju super :)!!

Ja sam za mesec dana uz teretanu,regulisao ishranu u vidu sta jedem,i batalio jelo posle 9-10h uvece,i za mesec sam pao 5kg :)

Ja npr nemam cilj da se nabildujem vec da svoju masu pretvorim u misice... ja u teretanu idem zbog treninga, jer ja moram da vezbam zbog veslanja. Vikendom inace ujutru u 6 imam trcanje i trcimo oko Ade.

Poz

Brate da bi ti iz nicega,oblikovao misic kao lazar,tu mora mnogo mnogo para.
Znaci na meso,namirnice mame tate,sto iskreno mislim da na nasim prostorima,retko ko zainteresovan za bodybuilding,mozda niko,ima para za sve to.

Mi uzimamo alternativne namirnice,u fazonu kaze posle treninga najedi se necega sto ima protein,mi cemo uzeti 5-6 belanaca od jaja ispeci i jesti,a on ce da uzme 300gr belog mesa,300gr ribe i da se najede,to je nebo i zemlja,da ne govorim o uslovima treninga,hemijskim proteinima i kurcima :)

Nije istina, jedan moj drug u nasim uslovima za jednu godinu vezbanje (redovno) uspeo je dobiti misice bas dobre, ja sam zadovoljan za sad od moje misici, razmisljao sam da pocnem sa proteinima. Sta se tice ribe ja jedem ribe svakog dana, belog mesa to obavezno. Lazar Angelov koristi proteine, znaci nije sve do ribe itd.
A da ne govorim o steroide, i necu da ih uzimam, jer znam kakve su.

@ZeN, zavisi kakve proteine, imas prirodne i one hemijske. Ako nisu prirodne, onda moras svakog dana vezbati, a ja sam pricao sa doktorima i rekli su da su stetni. Zato i se dvoumim dal da ih uzimam uopste.

Nije istina, jedan moj drug u nasim uslovima za jednu godinu vezbanje (redovno) uspeo je dobiti misice bas dobre, ja sam zadovoljan za sad od moje misici, razmisljao sam da pocnem sa proteinima. Sta se tice ribe ja jedem ribe svakog dana, belog mesa to obavezno. Lazar Angelov koristi proteine, znaci nije sve do ribe itd.

@ZeN, zavisi kakve proteine, imas prirodne i one hemijske. Ako nisu prirodne, onda moras svakog dana vezbati, a ja sam pricao sa doktorima i rekli su da su stetni. Zato i se dvoumim dal da ih uzimam uopste.
Šta li će vam ti proteini i te gluposti ?? Malo se nabildujete čisto da bude lepo,a ne kao te tu životinje...

Ako si bas mrsav,onda ti je najbolje uz ishranu uzimati whey protein,ali naravno da je stetan kao svaka hemija. :)

Ali ako imas kila,ne vidim sto bi to uzimao,krljaj ribe,graska,pirinca,belance od jaja,to je sve full protein. :) (probaj bez hleba da jedes) :)

Šta li će vam ti proteini i te gluposti ?? Malo se nabildujete čisto da bude lepo,a ne kao te tu životinje...

Ja necu bas kao oni ono preterano,ali sto jace to bolje :D
Sad mi je ruka 38 dok ne naguram na 40+ ne stajem ne znam da je sta :)

Proteini su prirodne organske materije. Nas organizam ih pravi, nisu nimalo stetni ako su prirodni.

Proteini su prirodne organske materije. Nas organizam ih pravi, nisu nimalo stetni ako su prirodni.

Ma ok prirodni,nego ja mislim nevaljaju vestacki to...

imam 83kg,nesto ispod 180cm i 98 god :)

Treniram oko pola godine,i rezultati kevu jebu :D

Auuu,strasna greska!! Pre 18 godine nikako se ne sme ici u teretanu :) Mozda ti to sada zvuci smesno,ali veruj mi za 10 godina ces se kajati :) Pitao sam licno instruktora fitnesa :D

Imas teme ovde i ovde , znaci u teretanu NIKAKO pre 17-18 :)

Auuu,strasna greska!! Pre 18 godine nikako se ne sme ici u teretanu :) Mozda ti to sada zvuci smesno,ali veruj mi za 10 godina ces se kajati :) Pitao sam licno instruktora fitnesa :D

Ma jesi lud,swarceneger je poceo sa 15 pa sta mu fali. :D

Brate meni vise od 180cm ne treba visine,znam da ostajes manji,ali meni je moja visina dosta,a kad se uradim pa dodji tati. :D

totalno si pogresno informisan

totalno si pogresno informisan

Objasni malo,ma da sam ja siguran u to 100% jer su mi ljudi koji se profesionalno bave sa tim rekli,i plus na forumima o sportu svi to potvrdjuju :)

Ma jesi lud,swarceneger je poceo sa 15 pa sta mu fali. :D

Brate meni vise od 180cm ne treba visine,znam da ostajes manji,ali meni je moja visina dosta,a kad se uradim pa dodji tati. :D

Znam ljude koji su lomili kicme,ode sa 15 i ceo zivot se lece :) Potrazi po forumima,svuda je ista stavka,i ima ih na gomile.Ne zelis valjda da budes 1 od njih?

Back