Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Vase aktivnosti

Re: Vase aktivnosti

Evo vasih nebuloza - http://www.youtube.com/watch?v=T_ZjDueUPh0 ;)
Nema nikakvog problema sto ide neko u teretanu. Tegovi samo mogu pomoci u razvoju ljudi (narocito nas u nasim godinama). Ja u teretanu idem kod profecionalnog trenera i doktora po struci.

A u nekom drugom klipu je rekao da utice.
Preporucio bih ti,nemoj to gledati ne zna sta prica.

Inace tegovi UTICU na rast,mozete vi pricati sta hocete,slusao sam to na vise strana,ali neko ko se miri sa svojom visionom,moze komotno da radi.

Ja sam zadovoljan sa 180cm i ja mirno radim. :)

Vezbam volju treniram spavanje
kucam po tastaturi i idem na utakmice! :D

Moje pa tusiram se pa jedem pa na racunar pa jedem pa teretana pa se tusiram pa jedem pa na racunar :)

Kakvi tegovi kakve budalastine,ja znam najjacu metodu koju mi je jos odavno rekao deda :D
"Idi otrci dva kruga oko kuce,pa ce smrsas!" , znaci to radi 100% :D To cak ni nixa nezna :D

Kakvi tegovi kakve budalastine,ja znam najjacu metodu koju mi je jos odavno rekao deda :D
"Idi otrci dva kruga oko kuce,pa ce smrsas!" , znaci to radi 100% :D To cak ni nixa nezna :D

U teretanu ne ides da smrsas. :)

Ma ne zelim da smrsam.Ja planiram da idem u teretanu,tek za par godina.I necu da se nabijem kao stoka,nego malo ;) Ako neko zeli da smrsa,nek bude malo samo vise fizicki aktivan i neka malo manje jede,i za 1 mesec , do 5-6-7 kila.

Ma ne zelim da smrsam.Ja planiram da idem u teretanu,tek za par godina.I necu da se nabijem kao stoka,nego malo ;) Ako neko zeli da smrsa,nek bude malo samo vise fizicki aktivan i neka malo manje jede,i za 1 mesec , do 5-6-7 kila.

Dovoljno je biti kao ovog https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....31/1522981_10151847542026814_1003380536_o.jpg , bar moje misljenje.
Sta se tice tog NixaZizu, ne pratim njegove snimke, i samo jos nesto da kazem, mnogo me nervira.Ne pratim njegove vezbe, vezbam redovno, pa mogu reci dobre misice imam zasad.
Nije moj cilj da postanem ja neka zivotinja, vec slican kao onaj gore navedeni link koji sam poslao.Ako je potrebno proteine, i mislim da pocnem da uzmem, jer mnogo bolje rezultate cu imati.
Ali ne da preterujem sa previse proteine, vec malo, i one koje su kao "zivotinje", tako da se izrazim, oni koristu malo vise proteine, ko zna, mozda cak i steroide.
Svako ima svoje misljenje, ali ja vezbam redovno svakog dana, i tako cu produziti. Valjda ne mislis da Arnold nije vezbao redovno?

Opet sam poceo da treniram boks 3 dana nedeljno trening u klubu po 2 sata ,a ova 4 dana picim fudbal i basket .

Treniram taekwondo 2 godine i 4 mjeseca :)

Godinu i pol se takmičim.. Imam 8 medalja i mnoge certifikate sa seminara kod velikih majstora tipa SGM Kim Ung Chol - Crni pojas IX dan , trener reprezentacije Slovenije - Vahid Drapić - V dan.

Hywkpeu.jpg

1. mjesto - 12. Prnjavor Open
1. mjesto - 1. Šekovići Open
1. mjesto - 15. Marsonia Open - Slavonski Brod
2. mjesto - 1. Loznica open
3. mjesto - Prvenstvo Republike Srpske
3. mjesto - Prvenstvo Republike Srpske
3. mjesto - 13. Prnjavor Open
3. mjesto - 13. Prnjavor Open

Za ovu godinu takođe planiram i očekujem dosta uspjeha nakon još malo pauze zbog operacijskog zahvata :)
U planu mi bar prvak Republike Srpske i prvak BiH da budem,pa bar u jednoj kategoriji.. :D

Iskreno svaka ti cast, drugar iz odeljenja za godinu i po ima puno medalja iz tekvonda, dobar sport :)

edit: sve su mislim zlatne prvak srbije je :)

Iskreno svaka ti cast, drugar iz odeljenja za godinu i po ima puno medalja iz tekvonda, dobar sport :)

edit: sve su mislim zlatne prvak srbije je :)

Hvala mnogo :)

Da,veoma fin sport. Fina pravila borbi,nije mnogo brutalan a nije ni pretjerano lak. Umije da zaboli ponekad.. Haha :)
Pa ja za jednu sezonu sam ovo pokupio od nekih 8-10 mjeseci.. Jer takmičenja počinju pred kraj godine većinom pa do početka aprila negdje,dok seminara uvjek ima nekih i tako.
Mislim ima i takmičenja ali znatno manje.
Svaka čast za druga :)

Back