Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Vase aktivnosti

Re: Vase aktivnosti

Simpatican sport, malo sam gledao po jutjubu, nije bas toliko bezopasno :D

Pa ono,zavisi. Zna biti ,zna nebiti..Haha
Ako čuvaš glavu nije strašno.Ako ne 70% su šanse od udarca u bradu da dobiješ nokaut :)

Evo jedan fin snimak:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:

I po propisima je rizicno, ali zivot realno ne bi bio zanimljiv da nema rizika, naravno moje misljenje je da se to treba koristiti samo u samoodbrani :)

Fin je ovo sport , moj drug iz osnovne poceo da trenira u 7 razredu , realno , bio je onako slabasan , znaci , za godinu dana bio je najaci u skoli , znao je poteze ono brutalno , a i toliko je medalja pokupio , secam se da mi je slikao zid u sobi , bilo je oko jedno 10 komada medalja i 5-6 pohvala ...

Fin je ovo sport , moj drug iz osnovne poceo da trenira u 7 razredu , realno , bio je onako slabasan , znaci , za godinu dana bio je najaci u skoli , znao je poteze ono brutalno , a i toliko je medalja pokupio , secam se da mi je slikao zid u sobi , bilo je oko jedno 10 komada medalja i 5-6 pohvala ...

Da,da.. Fin skroz :)
Ja bih preporučio svima koji planiraju nešto da probaju sa tim,neće se pokajati sigurno. Svi djelovi tjela su uključeni,sve se radi na treninzima i stvarno je super :)
Imaju dvije kategorije TKD-a.. ITF - internacionalna taekwondo federacija i WTF - svjetska taekwondo federacija .. Pravila su jako slična,nema nekih mnogo razlika,oprema je samo drugačija i eto.. Ja sam u ITF jer je u mojoj regiji najviše to zastupljeno pa eto..Ali oboje je podjednako dobro :)

Back